GEZINSHUIS BORNE

Grotestraat 138, 7622 GP Borne Phone: (06) 21964440 | Email: info@gezinshuisborne.nl
Sinds 2013 zijn wij zelfstandig ondernemer via de franchise formule van Gezinshuis.com. Wij hebben vier eigen kinderen, waarvan er nog een thuis woont. In ons gezinshuis bieden wij plek aan 6 jongeren. Inpandig hebben wij een trainingshuis, waar 3 jongeren gebruik van kunnen maken. Zij hebben de beschikking over een eigen zit/slaapkamer en maken gezamenlijk gebruik van een woonkamer. .
Wij zijn Ron & Christine Nijmeijer en hebben sinds 2007 een gezinshuis.
Wij vinden het belangrijk om goed contact te hebben met de biologische ouders van de jongeren. Wij zien ons dan ook duidelijk in de rol van opvoeder en niet als plaatsvervangend ouder.
Wij willen ons steentje bijdragen door op deze manier de kinderen de veiligheid van een gezinssituatie te laten ervaren. Vanuit deze basis, proberen we de kinderen normen en waarden bij te brengen, een gezond opgroeiklimaat, ontplooiing en sociale contacten zijn daarbij naast vele andere factoren de kernpunten. Wij hopen hiermee een goede basis te kunnen leggen, zodat de kinderen voor de toekomst net zoveel kans hebben als andere kinderen die bij hun ouders zijn opgegroeid.
Voor zowel ons als de kinderen is Borne een fijne plek om te wonen.Alle voorzieningen zjn op loopafstand te bereiken.